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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental. |
Data corrente: |
09/01/2015 |
Data da última atualização: |
03/06/2022 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
RÊGO, A. C.; SOUZA, P. H.; FATURI, C.; RODRIGUES FILHO, J. A.; RODRIGUES, L. F. S.; SILVA FILHO, E.; MACEDO, V. H. M.; MELO, D. M. |
Afiliação: |
Aníbal C. Rêgo, UFRA; PAULO H. SOUZA, UFRA; Cristian Faturi, UFRA; JOSE ADERITO RODRIGUES FILHO, CPATU; Luis F. S. Rodrigues, UFRA; Ednaldo Silva Filho, UFRA; Vitor H. M. Macedo, UFRA; Deyvid M. Melo, UFRA. |
Título: |
Apparent digestibility of four elephant grass genotypes. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 51., 2014, Barra dos Coqueiros. A produção animal frente às mudanças climáticas e tecnológicas: anais. Barra dos Coqueiros, SE: SBZ, 2014. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Capim-elefante; Productivity. |
Thesagro: |
Digestibilidade; Forragem; Ovelha; Pennisetum Purpureum; Ruminante. |
Thesaurus Nal: |
digestibility; forage; ruminants; sheep. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/115210/1/TrabalhoSBZ2014.pdf
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Marc: |
LEADER 00992nam a2200313 a 4500 001 2005007 005 2022-06-03 008 2014 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aRÊGO, A. C. 245 $aApparent digestibility of four elephant grass genotypes.$h[electronic resource] 260 $aIn: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 51., 2014, Barra dos Coqueiros. A produção animal frente às mudanças climáticas e tecnológicas: anais. Barra dos Coqueiros, SE: SBZ$c2014 650 $adigestibility 650 $aforage 650 $aruminants 650 $asheep 650 $aDigestibilidade 650 $aForragem 650 $aOvelha 650 $aPennisetum Purpureum 650 $aRuminante 653 $aCapim-elefante 653 $aProductivity 700 1 $aSOUZA, P. H. 700 1 $aFATURI, C. 700 1 $aRODRIGUES FILHO, J. A. 700 1 $aRODRIGUES, L. F. S. 700 1 $aSILVA FILHO, E. 700 1 $aMACEDO, V. H. M. 700 1 $aMELO, D. M.
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
12/08/2008 |
Data da última atualização: |
11/08/2022 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
BORGES, A. L.; SOUZA, L. da S.; OLIVEIRA, A. M. G. |
Afiliação: |
Ana Lúcia Borges, CNPMF; Luciano da Silva Souza, CNPMF; Arlene Maria Gomes Oliveira, CNPMF. |
Título: |
Banana. |
Ano de publicação: |
2007 |
Fonte/Imprenta: |
In: CRISÓSTOMO, L. A.; NAUMOV, A.; JOHNSTON, A. E. (Ed.). Fertilizing for high yield and quality tropical fruits of Brazil. Horgen: International Potash Institute, 2007. p. 31-49. |
Série: |
(IPI. Bulletin, 18). |
ISBN: |
978-3-9523243-1-8 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The banana belongs to the family Musa and is grown in most tropical countries. It is an important food consumed world-wide and it can be eaten unripe or ripe, raw or processed (cooked, fried, roasted or processed). The fruit contains vitamins (A, B and C), minerals (calcium, potassium and iron) and has few calories (90 to 120 Kcal/100 g). The fruit is approximately 70% water; the solid material is principally carbohydrates (23 to 32 g/100 g) with little protein (1.0 to 1.3 g/100 g) and fat (0.37 to 0.48/100 g). In 2004, world banana production was approximately 73 million mt. The largest producer was India (23%), followed by Brazil (9%), then China and Ecuador (8% respectively). World production of plantains and bananas was 33 million mt. While the African continent, had the lowest production of plantains per unit area (5.72 mt/ha), it was nevertheless responsible for 70% of this total production. Major producing countries are Uganda (30% of the world production), Columbia (20%) and Rwanda (8%) (FAO, 2006). |
Thesagro: |
Banana. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/637931/1/IPI-Bulletin-18-Tropical-Fruits-32-50.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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